018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Problemi u Nišavskom okrugu nisu nerešivi (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Opštine Nišavskog upravnog okruga imaju probleme, ali oni nisu nerešivi i veliki, kažu u upravi i dodaju da se u odnosu na druge delove juga Srbije, dobro kotiramo. Nakon obavljenih razgovora sa svim predstavnicima lokalnih samouprava u okruženju, u planu je da rukovodeći ljudi Nišavskog okruga održe sastanak i sa niškim rukovodstvom, kako bi utvrdili dalje planove i aktivnosti za poboljšanje kvaliteta života svih sugrađana.

U poslednjih mesec dana rukovodstvo Nišavskog upravnog okruga obišlo je sve opštine na svojoj teritoriji, kako bi se upoznalo sa gorućim pitanjima i problemima, ali i poslušalo predloge za rešavanje istih. Kako ističe prvi čovek našeg okruga, saradnja se pokazala kao odlična.

Kada je reč o Nišu, i stavkama o kojima će se raspravljati na sastanku koji bi trebalo da bude održan u toku iduće nedelje, Cvetković kaže da se za većinu problema već naziru rešenja.

Nišavski upravni okrug obuhvata na desetine opština, u kojima zajedno sa stanovništvom koje živi na gradskoj teritoriji obuhvata preko 400.000 ljudi.

Povezane vesti