018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Problem vodosnabdevanja Gabrovca uskoro rešen (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Potpisivanjem ugovora o korišćenju gradskog vodovoda, 250 domaćinstava u Gabrovcu rešilo je dugogodišnji problem sa vodosnabdevanjem.

Saradnjom JKP „Naissusa“, GO Palilula i Saveta građana u Gabrovcu dogovoreno je da priključak na novu vodovodnu mrežu košta dvadeset tri i po hiljade dinara, uz mogućnost plaćanja na 20 rata, kaže predsednik opštine Palilula, Boban Džunić.

Nova vodovodna mreža u selu završena je 2008. godine. Polovina meštana se priključilo na nju, dok 250 domaćinstava koristi staru mrežu. U rešavanje problema uključila se GO Palilula.

JKP „Naissus“ znatno je snizilo cenu rada i ponudilo domaćinstvima u Gabrovcu da novi priključak na vodovodnu mrežu plate dvadeset tri i po hiljade na 20 rata, kažu u Savetu građana ovog sela.

Podsetimo, do 1980. godine vodovodna mreža u Gabrovcu nije bila u sistemu „Naissusa“. Priključak na gradski mrežu je tada urađen preko jednog vodomera što je dovodilo do pucanja i izlivanja cevi. Potpisivanje ugovora za priključenje na novu vodovodnu mrežu u Gabrovcu, može se obaviti i na šalterima JKP „Naissusa“.

Povezane vesti