018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Privedena direktorka „Mobing centra“ [UPD]

Komentari: isključeni

Aleksandri Barton, direktorki „Mobing centra“ u Nišu, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, potvrđeno je NTV-u u Policijskoj upravi Zaječara.

Direktorku niškog „Mobing centra“ priveli su pripadnici policijske stanice u Sokobanji juče oko 17.30, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca iz Aleksinca, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a na štetu osam radnika Specijalne bolnice u Sokobanji.

Inače, uhapšena Aleksandra Barton zastupa pojedine radnike bolnice u Sokobanji koji su prijavili maltretiranje na poslu. Kako „Blic“ saznaje, sumnja se da im je Bartonova slala SMS poruke.O konkretnijim razlozima za njeno hapšenje, zbog neometanja istrage u policiji nisu želeli da govore, ali rekli su da su glavni razlozi preteće poruke i događaji koji su vezani za dešavanja u Specijalnoj bolnici u Sokobanji. Aleksandra Barton je poslednjih meseci zastupala radnike Specijalne bolnice koji su podneli prijave za mobing protiv direktorke bolnice Ljiljane Isaković. Bartonovoj su ranije, kako je prijavila policiji, stizale pretnje zbog zastupanja lekara, a bolnica se saopštenjem od toga ogradila.

Povezane vesti