018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pripadnici MUPa otkrili veću količinu krijumčarenog oružja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u nastavku akcije na suzbijanju krijumčarenja robe, u međunarodnom putničkom vozu koji saobraća na relaciji Sofija – Niš – Beograd, noćas oko ponoći pronašli 19 gasnih pištolja, četiri gasna revolvera kalibra 9 milimetara i 500 metaka kalibra 9 milimetara.
Policija je na Železničkoj stanici u Nišu, u jednom vagonu, vlasništva Bugarske državne železnice, sa spoljne strane vagona, u sistemu za grejanje, pronašla oružje spakovano u plastične kese oblepljene lepljivom trakom i folijom. Sumnja se da su oružje i municija bili namenjeni prodaji na domaćem tržištu. Oruzje je pronadjeno u nastavku akcije na suzbijanju krijumčarenja robe, u međunarodnom putničkom vozu koji saobraća na relaciji Sofija – Niš – Beograd
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su V. J. (1980) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osumnjičeni je juče, oko 17,00 časova u ugostiteljskom objektu u Nišu, prilikom postupanja policije po prijavi za narušavanje javnog reda i mira, odbio da policijskoj patroli pokaže na uvid ličnu kartu radi utvrđivanja identiteta. V. J. je doveden do službenog vozila kada je fizički nasrnuo na policajca. Tom prilikom osumnjičeni je udario policajca pesnicom u predelu lica nanevši mu povrede u vidu posekotina i krvnih podliva.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana, policija je kod osumnjičenog pronašla sedam paketića 0,2 grama i jedan paketić 0,3 grama ispunjenih praškastom supstancom za koju se sumnja da je heroin, namenjen daljoj prodaji.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su M. R. (1994) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je sa V. V. (1980) i D. T. (1970) sa područja Beograda, početkom ove godine, u Nišu, ukrali dva automobila marke “be – em-ve“ 320 i “be-em-ve“ 318, nemačkih registarskih oznaka, koje su zatim pokušali da prodaju.