018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Priključite se inicijativi

Tim za podršku Nišville jazz festivalu poziva sve organizacije civilnog društva, muzičare, radnike kulture, narodne poslanike i odbornike, kao i druge zainteresovane javne ličnosti da se aktivno uključe u podršku ovom festivalu.

Pozivaju se organizacije i pojedinci, akteri društveno-političkog života da izraze svoju podršku slanjem mejla na adresu: podrzimo.nisville@gmail.com. Takođe, u petak, 14. juna, kod Spomenika Šabanu Bajramoviću na Nišavskom keju od 18 časova biće održan koncert “Ja volim Nišville”.

Ovaj tim je nastao kao reakcija na odluku Komisije za savremeno stvaralaštvo Ministarstva kulture i informisanja, kojom je Nišville ostao bez podrške u organizaciji ovogodišnjeg jazz festivala, navodi se u pozivu.

 

Povezane vesti

  • Z.P.

    PODRZAVAM,MAKSIMALNO! KAMO SRECE DA U NISU IMAMO BAR 10-ak LJUDI SA TAKVOM ENERGIJOM, IDEJAMA… KAO STO JE IVAN BLAGOJEVIC!

  • KAZO

    Ivane i ostali moji sugradjani, jedini primeren odgovor ovom ( i mnogobrojnim drugim ponizenjima nas Nislija ) je: osnivanje POKRETA ZA OSLOBODJENJE NISA OD BEOGRADA !!! Ako se nekom do sada nisu otvorile oci pricom oko javnih medijskih servisa ( moze RTS-4500 hiljada zaposlenih, moze RTV-1500 zaposlenih a ne moze 5-6 gradova u Srbiji po 200-ak !!! ) onda je ovo mnogima BRKNULO u oko !!! NE ZELIM VISE DA ME TRETIRAJU KAO GRADJANINA 3. REDA a „ostatak Srbije van Beograda“ kao BEOGRADSKU KOLONIJU !!! DO OSLOBODJENJA !!!