018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prijem za odbojkaše

Komentari: isključeni

Vice-šampioni Evrope bili su gosti u Gradskoj kući. Članovima muške odbojkaške ekipe Univerziteta u Nišu, koja je na Kipru osvojila srebrnu medalju na Evropskom univerzitetskom prvenstvu, uspeh su čestitali gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić i gradski većnik Milan Pešić.

Gradonačelnik je, uprkos obavezama, stigao da iskaže divljenje momcima za igre i rezultat koji su postigli u jakoj konkurenciji 14 ekipa. Ujedno je pokazao interesovanje da se članovi ove trofejne studentske ekipe uključe u ideju da Niš dobije kvalitetan klub u najvišem rangu. U znak sećanja na ovaj susret i još jedan uspeh ekipe koja je prošle godine bila šampion Starog kontinenta, gradonačelnik im je uručio zlatnik sa likom cara Konstantina i „Niški leksikon“.

Inače, ekipa Univerziteta u Nišu nastupila je na Kipru u sledećem sastavu: Marko Adamović, Dejan Milanović, Stanko Nečevski, Uroš Marinković, Marko Madić, Aleksandar Pejčić, Luka Đurović, Milan Stojković, Borko Perić, Luka Marinković, Milan Kostadinović , Predrag Pržić i trener Nikola Ražnatović.

 

 

Povezane vesti