018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prijem za novog trenera Radničkog

Komentari: isključeni

Dragoljub Bekvalac i zvanično je imenovan za trenera Radničkog. Njemu je, kako kaže, dolazak u Niš veliki izazov i obećava da će dati sve od sebe da klubu vrati stari sjaj.

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić se nada da će Bekvalac sa svojim timom ostvariti odlične rezultate i ističe da će Grad, u skladu sa mogućnostima, uvek pomagati klub. On je izrazio zadovoljstvo  što je Dragoljub Bekvalac došao u klub, kao i nadu da će Radničkom vratiti staru slavu i postati najtrofejniji trener.

Bekvalac se zahvalio na toploj dobrodošlici koja mu je priređena i rekao da pred njim nije nimalo lak zadatak. Ipak, on je obećao da će se maksimalno truditi da ispuni očekivanja, i uprave i navijača.

Predsednik Radničkog, Darko Bulatović, kaže da je samo postavljenje Dragoljuba Bekvalca za trenera veliki napredak. On veruje da rezultati neće izostati i da su pred klubom svetli dani.

Radnički ove godine proslavlja 90 godina postojanja, i Grad će pomoći održavanje velike proslave, kako bi se ovaj jubilej dostojno obeležio.

Povezane vesti