018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prijem za nagrađene studente kod predsednika Skupštine Grada (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Uspešni i vredni studenti ponos su Niša, i uvek će imati punu podršku Grada, izjavio je danas predsednik skupštine Mile Ilić prilikom prijema tima studenata Pravnog fakulteta. Ovi budući pravnici, ostvarili su istorijski uspeh pobedom u superfinalu takmičenja u simulaciji suđenja održanom u Evropskom sudu za ljudska prava.

Milica, Aleksandra, Tamara, Gala, Luka i Petar studenti su Pravnog fakulteta, koji su simulacijom suđenja osvojili prvo mesto na takmičenju u Evropskom sudu za ljudska prava. Njihov uspeh od velikog je značaja za fakultet, ali i za sam Niš, kaže predsednik Skupštine Grada prof.dr. Mile Ilić, čija vrata kabineta su, kako kaže, za njih uvek otvorena.

Ovi budući pravnici su još uvek pod utiscima sa takmičenja, a svoje impresije podelili su i na prijemu koji im je priredio predsednik Skupštine Grada.

Podsećamo, Grad Niš ima poseban fond za talente, koji je namenjen upravo realizovanju putovanja na ovakva i slična takmičenja. Predsednik skupštine je pozvao mlade da se jave u slučajevima kada im je potrebna ovakva vrsta pomoći.

Povezane vesti