018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Prijavite ukoliko vas je oštetila ova osoba!

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Operativnim radom niška policija identifikovala je četrdesetdvogodišnju L. P. iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više prevara i teških krađa.

Sumnja se da je P. L., u periodu od kraja avgusta do kraja septembra ove godine, predstavljajući se lažno kao poreski inspektor, ulazila u trgovinske radnje na teritoriji Niša i tražila od prodavaca novac, kako bi proverila presek stanja kase. Ona je osumnjičena da je, koristeći nepažnju prodavaca, deo novca vraćala prodavcima, a deo zadržavala za sebe. Takođe, sumnja se da je P. L., u nekoliko slučajeva, predstavljajući se kao poreski ili sanitarni inspektor, na drzak način, uzimala novčanike, robu i pazar od prodavaca zbog neispravne dokumentacije, čime je oštetila veliki broj pravnih i fizičkih lica. P. L. se tereti da je na taj način pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu oko 80.000 dinara.

Protiv osumnjičene biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Nišu.

S obzirom na to da je u toku rada utvrđeno da postoji veći broj oštećenih pravnih i fizičkih lica, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenu sa fotografije prijave slučaj Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192, 018/522 982 i 018/ 503-235.

 

 

Povezane vesti