018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pri kraju asfaltiranje u Ivana Milutinovića

Privodi se kraju asfaltiranje trotoara u ulici Ivana Milutinovića na ulazu u Medoševac. Posle problema sa beogradskim „Planumom“, koji je prekinuo radove, posao je preuzela i završila niška „Niskogradnja“. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je za ralizaciju svih planova do kraja godine potrebno oko dvesta miliona dinara.

Pet stotina metara trotoara, sa obe strane Medoševačkog mosta i kolovoz na istoj deonici –asflatiranje se privodi kraju. Radovi u ulici Ivana Milutinovića započeti su sredstvima NIP-a. Zatim je izvođač, beogradski „Planum“, ušao u probleme i prekinuo posao. Da ulice ne bi ostale na pola asfaltirane, radove nastavlja niška „Niskogradnja“. Dovršili su kolovoz i izgradili trotoare. Direkcija za izgradnju sredstva obezbeđuje iz periodičnog održavanja. U jeku građevinske sezone očekuju da završe i ostale poslove.

Sada se čeka tender i za ulično svetlo i u Ivana Milutinovića i za Somborski bulevar, ali i Bulevar Vase Pelagića. Ako se ispoštuju rokovi, za mesec dana svetlo će dobiti i ostali bulevari koji su tretuno u mraku. Od rebalnasa budžeta zavisi šta će od ostalih planova Direkcije da bude završeno do kraja godine.

Vrednost posla u Medoševcu je četrdeset i jedan milion dinara. U Direkciji za izgradnju podesćaju da i pored nedostatka novca nastavljaju saniranje udarnih rupa u gradu. Poslovi se rade po prioritetima.

Povezane vesti