018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pres-konferencija povodom Svetskog prvenstva za rukometašice (VIDEO)

Komentari: isključeni

U Gradskoj kući održana je konferencija za novinare povodom održavanja Svetskog prvenstva za rukometašice. Niš će biti uz Beograd, Novi Sad i Zrenjanin domaćin jedne od četiri grupe sa po šest reprezentacija. Osim selekcije Srbije, u Hali „Čair“ od 6. decembra nadmetaće se još reprentacije Danske, Brazila, Japana, Kine i Alžira.

- Grad Niš biće još jednom domaćin velikog rukometnog događaja. Prvi put će Nišlije moći u „Čairu“ da bodre naš izabrani tim u duelima sa renomiranim rivalima. Parket u hali je vraćen u upotrebno stanje i sve će proteći na vrhunskom nivou – rekao je gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić.

Novinarima se obratio i generalni sekretar RSS Božidar Đurković, koji se zahvalio Gradu Nišu na ogromnoj podršci u organizaciji Svetskog prvenstva. Ujedno je najavio zvaničnu prezentaciju takmičenja u Nišu u subotu od 11 časova , na platou ispred centra „Kalča“. Inače, ulaznice za nišku grupu Svetskog prvenstva moći će da se kupe sa popustom od 20 odsto. Do sada je prodato oko 30 odsto kompleta ulaznica, a sada će moći da se nabave pojedinačne karte po cenama u rasponu od 600 do 5.000 dinara. Posle održavanja takmičenja u okviru grupe, u Nišu će biti održan i „Prezident kup“, takmičenje ekipa koje se ne budu plasirale u završnicu Svetskog prvenstva, gde će se odlučivati o medaljama.

Povezane vesti