018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Preminuo još jedan radnik Tigar tajersa

Od:
Komentari: isključeni

PIROT – Kompanija Tigar tajers iz Pirota saopštila je da je sinoć preminuo još jedan od trojice teško povređenih radnika u incidentu koji se dogodio 23. aprila u pogonu Valjare ove fabrike.

Lekari na Univerzitetskoj klinici u Bohumu, gde su najteže povređeni radnici avionima transportovani, i dalje vode bitku za život trećeg ozbiljno povređenog radnika Dejana Mladenovića.

„Tigar tajers sa žaljenjem obaveštava javnost da je naš kolega Miodrag Panić, radnik održavanja, preminuo sinoć 27.aprila, nešto posle 20 sati, nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila. Informaciju je kompanija primila jutros od organizacije SoS International, koja je pomogla u hospitalizaciji teško povredenih radnika na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj“, kaže se u saopštenju.

U saopštenjnu se dodaje da „Kompanija Tigar Tyres izražava iskreno i najdublje žaljenje zbog gubitka našeg kolege Miodraga Panića i pružiće svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna porodici nastradalog kolege. Lekari sa Univerzitetske klinike Bohum i dalje vode borbu za život trećeg ozbiljno povredenog kolege Dejana Mladenovića“.

Zvanična istraga o okolnostima ove nesreće je u toku. Tigar Tyres će nastaviti da pruža podršku istrazi i dalje će obaveštavati javnost povodom ovog incidenta, navode iz kompanije.

Tanjug 28.04.2015 12:47
Foto Tanjug, A. Ćirić