018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Premijera „Sumnjivog lica“ sutra u 20 sati (VIDEO)

Komentari: isključeni

Sutra u 20 sati u „Narodnom pozorištu“ biće premijerno izvedena predstava „Sumnjivo lice“ Branislava Nušića. Jedno od najizvođenijih Nušićevih dela reditelj Saša Grbić smestio je u devedesete, a kako kaže, očekuje pozitivne reakcije od publike.

Nušićevo “Sumnjivo lice” je izvedeno na mnogo scena, a ovoga puta reditelj Saša Grbić, radnju seli u 1991. godinu. Kako kaže, to vreme je postala epoha koju svi dobro pamtimo, a Nušićeva dela su univerzalna i prepoznatljiva.

Prethodne sezone glumci „Narodnog pozorišta“ izveli su nekoliko Nušićevih dela, a tokom leta su pripremali “Sumnjivo lice”. Njenu premijeru imali su početkom avgusta u Bitolju pred makedonskom publikom. Kako kažu, rad sa rediteljem Grbićem je bio istraživanje, ali su na svojevrstan način pratili njegovu lucidnost. Očekuju pozitivne reakcije od publike.

Predstava će premijerno biti izvedena u subotu u 20 sati, a cena ulaznice je 600 dinara. Repriza je već u ponedeljak u isto vreme, a u „Narodnom pozorištu“ se nadaju da će još dugo biti na sceni.

Povezane vesti