018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predstavnici sindikata očekuju da Nacrt zakona o radu bude povučen

Predstavnici Saveza samostalih sindikata Srbije (SSSS) i UGS „Nezavisnost“ očekuju da Nacrt izmena zakona o radu bude povučen nakon javne rasprave, kojoj će prisustvovati, i boriće se da taj dokument ne uđe u skupštinsku proceduru.
Ukoliko se bude insistiralo na usvajanju zakona sindikati će u tom slučaju bučnije izraziti svoje mišljenje i pozvati građane na proteste, najavili su predstavnici SSSS i Nezavisnosti na današnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare.

  • cedo

    gospodo vi takvim postupkom protiv novog zakona samo štite neradnike jer to vama odgovara jer vam je lepo u vašim foteljama. nisam video da ste dosad učinili nešto za te iste radnike za koje se sada tako borite. kolika je vasa plata sada i ranije dok su ti isti radnici otpuštani i mesecima nisu primali plate,vlasinici tih rasprodatih preduzeća njihova sredstva rasprodavali.neznam ni jedenog poslodavca koji će otpustiti dobre i vredne radnike već neradnike i zabušante,gospodo orbovići i čanak gde ste tada bili,da nisu vas interesovali jer vam je bilo lepo tada i sada u vašim udsobnim foteljama. ako bi izveli radnike pred skupštinu i sprečili raspravo o zakonu treba vas odmah uhapsiti i pokrenutu krivični postupak.