018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predstavnici nemačke nevladine organizacije u zvaničnoj poseti Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Delegacija nemačke nevladine organizacije “Internacionale Bund”, koju predvodi Norman Dizner ove nedelje u zvaničnoj je poseti gradu Nišu.

Posle razgovora u Gradskoj kući sa Ljubivojem Slavkovićem, zamenikom gradonačelnika, i Branislavom Ranđelovićem, gradskim većnikom, oni će posetiti sve ustanove socijalne zaštite, kao i Gradsku opštinu „Palilula“.

Cilj ove posete je da postojećim i budućim projektima i saradnjom u sferi socijalne zaštite, pomognu porodicama i deci sa smetnjama u razvoju.

Zajedno sa niškim udruženjem „Drugačiji zajedno“, nemačka nevladina organizacija „Internacionale Bund“ finansirala je projekat Savetovališta za roditelje i pomoći deci sa intelektualnim i višestrukim smetanjama. Poseta delegacije ove nemačke organizacije, prilika je da se sumiraju dosadašnji rezultati i utrvrde pravci buduće saradnje.

Organizacija „Drugačiji zajedno“ i nemačka NVO „Internacionale Bund“ posle trogodišnje saradnje na zajedničkom projektu, zadovoljni su rezultatima.

Predstavnici Nemačke nevladine, u okviru četvorodnevne posete gradu Nišu, posetiće, pored svih ustanova socijalne zaštite, i gradsku opštinu „Palilula“, najavio je gradski većnik Branislav Ranđelović.

Povezane vesti