018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predstavnici “Grupon“ iz San Franciska u Nišu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Potpredsednik kompanije “Grupon“ iz San Franciska i serijski preduzetnik u oblasti visokih tehnologija Hong Bui u potrazi je za talentovanim developerima i programerima koji bi radili u njihovoj kancelariji u Berlinu. Tim povodom sa njim se sastao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, a najavljeno je da će sutra biti organizovan neformalni koktel u Kupina bioskopu.
Jedan od prvih developera za kompaniju Apple, a trenutno viši potpredsednik “Grupona“ u Niš je došao, kaže, nakon preporuka koje je čuo u Evropi i Americi. Hong Bui ovde je u potrazi za talenovanim ljudima koji bi radili u kancelariji “Grupona“ u Berlinu.
Da ovde ima talenata u oblasti informacionih tehnologija uverio se i sam. Bojan Babić je jedan od IT profesionalaca koji već neko vreme radi u kompaniji Grupon u San Francisku.
Dolazak serijskog preduzetnika Honga Bui-ja organizovala je kompanija “Clean Earth Capital“ iz koje kažu da ova poseta predstavlja polaznu tačku za buduće događaje i posete našem gradu radi uspostavljanja kontakata sa lokalnim talentima. I gradonačelnik Niša Zoran Perišić se nada da će ovakvih poseta od strane stručnjaka iz IT oblasti biti još.
Svi developeri i programeri koji su zainteresovani za rad u kompaniji “Grupon” mogu poslati svoj cv još danas na mejl office@cleanearthcapital.com. Oni koji budu izabrani imaće intervju u petak a istoga dana biće organizovan i neformalni koktel u Kupina bioskopu.

Povezane vesti