018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predškolci izveli predstavu „Put oko sveta“

Predškolci osnovne škole „Sveti Sava“ inspirisani  dalekim zemljama i željom da o njima nešto nauče priredili su predstavu „Put oko sveta“. Uspešnom izvođenju, pored mladih glumaca, doprineli su roditelji koji su pomogli u pravljenju kostima, ali i vaspitačica sa pažljivo osmišljenim scenarijom i scenografijom.

Rusija, Japan, Kanada, Amerika, Afrika, Francuska i, naravno, Srbija. Različiti jezici, kultura, tradicija, odeća… Pesmom i igrom mališani iz predškolske grupe ustanove Pčelica u osnovnoj školi „Sveti Sava“ priredili su nezaboravno putovanje u daleke zemlje o kojima su mnogo naučili pripremajući upravo ovu predstavu.

Često imaju priliku da uživaju u karnevalima, maskembalima, priredbama, ali originalna ideja vaspitačice Danijele Tomić Radović odvela ih je u najudaljenije delove sveta.

Uspešnom izvođenju predstave „Put oko sveta“, pored mladih glumaca, doprineli su roditelji koji su pomogli u pravljenju kostima. Putovanje po celom svetu bilo je veselo i zanimljivo, ali su se mali putnici posle brojnih avantura, ipak najviše radovali povratku u Srbiju.

Povezane vesti

  • nikola

    zasto nema snimak predstave,i dece koja su pricala pred kamerama!