018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predsezona uglavnom rasprodata

Komentari: isključeni

Letnju turističku sezonu, niške agencije i ove godine dočekuju spremno. Kao i u ranijem periodu, predsezona se najbolje prodaje, i u mnogim agencijama većina aranžmana je već rasprodata. Neke agencije nude i ozbiljne popuste do čak 35 odsto za predstojeću sezonu, a „Aero-turs“ je obezbedio i direktne letove iz Niša za Antaliju tokom ovog leta. Prvi let za ovu destinaciju najavljen je za 12. jun.

Posle četiri godine transfera preko Beograda, od ovog leta putnici će direktno sa niškog aerodroma imati liniju za Antaliju. To znači da je i za aranžmane, barem preko agencije „Aero-turs“, za destinacije u Turskoj predviđen avio-prevoz. Još jedna povoljnost su i značajni popusti za nastupajuću sezonu, poručuju u „Aero-tursu“.

Agencije ove godine nude popuste za hotelski smeštaj, a pojedine i do 35 odsto, dok je za smeštaj u apartmanima, u predsezoni od deset do dvadeset odsto za uplatu u celosti do kraja marta, odnosno aprila. Letovanje u Grčkoj u predsezoni može se naći već za 65 evra, i to od 20. maja. Kao i ranijih godina, najtraženija je olipijska regija, ali i pojedine destinacije na prvom i drugom prstu Halkidikija.

Osim Grčke i Turske, u ponudi su i Egipat, Tunis, Dubai, i druge ekskluzivnije destinacije, a cene su, kažu u agencijama, veoma povoljne. Tako na primer, sedmodnevni aranžman u Tunisu sa prevozom iznosi 250 evra. Ima dosta interesovanja i za osmomartovske ture. Posebno interesatan je Rim za 249 evra, koliko staje aranžman od 5 dana sa avio-prevozom, ili jeftiniji, za svega 79 evra, Venecija sa dva noćenja i doručkom, ali  i Prag za 99 evra.

 

Povezane vesti