018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Predsednik GO Palilula u poseti školi u Berbatovu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Promocijom sporta i zadravih stilova života u seoskim sredinama, u GO Palilula žele da stvore uslove da se mladi zadrže na selu. Predsednik opštine Boban Džunić zajedno sa mladima iz Kancelarije za mlade, posetio je selo Berbatovo gde je predstavnicima isturenog odeljenja osnovne škole Branko Radičević uručio sportsku opremu i rekvizite za košarku.
Dobra saradnja između gradske opštine Palilula i saveta građana u selu Berbatovu daje rezultate. Opremljeno je sportsko igralište koje je tokom letnjih meseci mesto okupljanja mladih i održavanja sportskih takmičenja.
Osnovna škola Branko Radičević u Berbatovu, jedna je od najstarijih u Srbiji. Zub vremena učinio je svoje, pa je ovoj školi koja ima samo 7 đaka, potrebna rekonstrukcija i obnova.
Berbatovo ima stotinu domaćinstava sa ukupno 256 stanovnika. Polovina domaćinstava ima samo jednog člana, kaže Biljana Krstić, predsednik Saveta građana.
Berbatovo nije jedino selo na teritoriji GO Palilula, koje će dobiti pomoć i podršku. I u drugim selima, u saradnji sa savetima građana i inicijativama mladih biće sličnih ulaganja, ističe predsednik Džunić.