018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pozitivna ocena revizorske agencije

Komentari: isključeni

Odbornici Skupštine Grada, na sutrašnjoj sednici, imaće finalan i zvaničan izveštaj revizorske agencije o završnom računu Grada za 2012. godinu, koji je danas usvojilo Gradsko veće.

Revizorska agencija dala je pozitivno mišljenje o izveštaju prošlogodišnjeg budžeta, kaže pomoćnica gradonačelnika Dejana Stefanović Kostić.

Posle uloženih prigovora na završni račun grada za 2012. godinu, sve primedbe su uvažene i ispravljene, pa je izveštaj koji će se naći pred odbornicima gradskog parlamenta, konačan.

Gradski većnici usvojili su i predlog Uprave za planiranje i izgradnju, pa će izradu plana detaljne regulacije buduće regionalne deponije Keleš, koja je teritorijalno u Doljevcu, raditi niški Zavod za urbanizam.

Gradsko veće usvojilo je i predlog da u više saveta za kulturne manifestacije Grada ne može biti jedno isto lice.

Osim ovih odluka, odbornici Skupštine grada na sutrašnjoj sednici doneće odluku o raspisivanju konkursa za izbor direktora javnih preduzeća i ustanova koje su pod ingerencijom Grada. Na predstojećoj sednici, biće formirana komisija koja će rukovodstvo preduzeća i ustanova birati, a direktan prenos sednice, kao i uvek, počinje tačno u 9 sati na kanalu Niške televizije.

 

Povezane vesti