018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

[UPD] Povređeni policajac iz Bujanovca u teškom stanju (VIDEO)

Komentari: isključeni

Policajac interventne patrole Goran Đorđević, koji je sinoć iz Bujanovca sa teškim povredama prevezen u Klinički centar Niš, operisan je, i njegovo zdravstveno stanje je malo stabilnije, ali je i dalje veoma teško, jer se nalazi u komi, rekao je direktor Klinike za neurohirurgiju Nebojša Stojanović. Policajca je posetio direktor policije Milorad Veljović, koji je rekao da će na ovaj događaj država reagovati žestoko, i da se za počiniocem intenzivno traga. Đorđević je povređen na dužnosti sinoć nešto posle 18 sati, kada je, na zadatku, pokušao da zaustavi vozilo osumnjičenog.

Vranjska policija objašnjava da je Goran Đorđević povređen sinoć u 18 sati I 5 minuta, na ulazu u selo Veliki Trnovac, u trenutku kada je pokušao da zaustavi vozilo. Vozač nije stao, već je pregazio Đorđevića i pobegao sa lica mesta. Đorđević je sa teškim povredama najpre odvezen na hirurško odeljenje vranjskog Zdravstvenog centra, a odatle hitno na odeljenje neurohirurgije niškog Kliničkog centra.

Direktor policije Milorad Veljović, koji je helikopterom stigao u Niš, rekao je da 44-godišnji policajac dugo radi u policiji, i da je kriminal opet zadao udarac, ali se tu neće sve završiti.

Neki mediji, međutim, pišu o više detalja. Prema njihovim izvorima bliskim policiji, Na Đorđevića je u policijskoj poteri, kod benzinske pumpe na sporednom putu Bujanovac-Trnovac, naleteo vozač crnog „audija“ bujanovačkih registarskih oznaka, udario ga, a potom pobegao.  Po njihovim navodima, interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila. Pošto je shvatio da mi je policija na tragu i da je u klopci, vozač „audija“ je pritisnuo gas, udario Đorđevića i pobegao prema Velikom Trnovcu.  Policija u Bujanovcu saopštila je da se za vozačem intenzivno traga.

Povezane vesti