018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povređeni mladić – stabilno

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Istražni sudija Višeg suda odredio je pritvor Vladici K. iz Niša, sa prebivalištem u Donjem Dušniku, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela – ubistvo u pokušaju i neovlašćeno nošenje oružja. Vladica je u ponedeljak ujutru sa više hitaca iz pištolja pogodio u stomak svog druga i komšiju Darka M.

Šta je motiv ovog nesvakidašnjeg događaja koji je uznemirio, inače, mirno selo, utvrdiće istraga. Stanje povređenog Darka je za sada stabilno, potvrđuju za NTV u Urgentnom centru u Nišu.

Zlatnici ili devojka – još se ne zna zbog čegaje tridesetjednogodišnji Vladica K. iz Donjeg Dušnika u ponedeljak ujutru pucao u svog najboljeg prijatelja Darka M. i to na njegov rođendan. Komšije pričaju da je Vladica dočekao Darka na stepeništu njegove kuće dok je još bio u majici, i bez reči ispalio nekoliko hitaca. Darka su odmah prebacili u seosku ambulantu, odakle je hitno prevezen u niški Urgentni centar. Drugog dana od operacije njegovo stanje je stabilno.

Tokom dana Vladicu K. saslušao je istražni sudija.

Meštani pričaju da su jedan od prethodnih vikenda Darko i Vladica proveli zajedno na Suvoj planini. Šta su tamo tražili, a šta našli, niko ne zna. Nezvanično, Vladica je skoro spominjao kako je dobio neke zlatnike, od koga i na koji način, samo se nagađa. Komšije kažu da se i Vladičina majka žalila na njegovo neuobičajeno ponašanje. Poslednjih dana bio je povučen, čak depresivan, prepričavaju susedi. Dodaju, međutim, da su iznenađeni što je pucao u druga.

Otac Vladice K. je odmah po prijemu Darka M. u seosku ambulatnu došao da vidi kako je povređeni mladić. Nezvanično, u tom trenutku pale su i teške reči između dvojice očeva.

Šta se zaista dogodilo u ponedeljak ujutro u dvorištu porodične kuće Darka M. utvrdiće istraga.

Povezane vesti