018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povređena kondukterka svesna i u stabilnom stanju (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Kondukterka prevoznika ,,Lekon“ Sanja Mladenović, koja je juče popodne zadobila povrede glave tako što je ispala iz autobusa u pokretu u Mokranjčevoj ulici, svesna je i u stabilnom stanju, potvrdio je za NTV direktror neurohirurške klinike Nebojša Stojanović.
Deventaestogodišnja devojka preživela je potres mozga, a sa klinike će biti otpuštena najverovatnije sutra, dodaje direktror Stojanović. Očevici kažu da je kondukterka ispala kroz otvorena vrata autobusa sa odvaljenim rukohvatom u ruci. Vrata su, kako nezvanično saznajemo, bila otvorena na njen zahtev jer je u autobusu bilo zagušljivo.

Devetnaestogodišnju kondukterku Sanju Mladenović, u nesvesnom stanju zbrinuli su lekari Hitne pomoći. Sa povredama glave prebačena je na neurohirurgiju niškog Kliničkog centra, gde se sada oporavlja od potresa mozga. Van je životne opasnosti.
Nesreća se dogodila u utorak oko 17.30 ispred lokalne prodavnice u gornjem delu Mokranjčeve ulice. Očevici – koji nisu hteli pred kameru, kažu da je kondukterka ispala iz autobusa usled zaista nesrećnog spleta okolnosti. Zbog neprijtnog mirisa, kako nam je rečeno, koji se širio od jedne od putnica, vrata su bila otvorena i to na zahtev same kondukterke. I u Direkciji za javni gradski prevoz kažu da je reč o nesrećnom spletu okolnosti.
Da li je će vozač odgovarati zbog otvorenih vrata u toku vožnje, pokazaće istraga. U Policijskoj upravi Niša kažu da je u toku postupak utvrđivanja odgovornosti vozača.