018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povređena devojčica se uspešno oporavlja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Petnaestogodišnja M. A. iz Prokuplja, koja je zadobila teške povrede glave u saobraćajnog nesreći prošle subote u centru Prokuplja, uspešno se oporavlja.Njeno zdravstveno stanje je stabilno, svesna je i ukoliko ne bude komplikacija, od sutra će napustiti intenzivnu negu i biti prebačena na drugo odeljenje Neurohiruške klinike, Kliničkog centra Niš, kaže za NTV docent dr Nebojša Stojanović, direktor klinike.
Proteklog vikenda u Prokuplju dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni pešaci. Na pešačkom prelazu u glavnoj ulici dve petnaestogodišnjakinje pokosio je “mercedes” niških registarskih tablica. Vozač C. S. rođen 1987. koji je upravljao bez vozačke dozvole zadržan je u policiji, a devojke se uspešno oporavljaju u niskom Kliničkom centru. Na Klinici za neurohirurgiju zbrinuta je teže povređena devojčica .
Druga devojčica I. B. hospitalizovana je na Dečjoj ortopedskoj klinici Niškog kliničkog centra. Prelom potkolenice je saniran, pa se očekuje da ona vrlo brzo bude otpuštena na kućno lečenje.

Povezane vesti