018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povelje najboljima

Komentari: isključeni

Šesnaestoro najboljih studenata niškog Univerziteta od danas u svojoj biografiji ima još jednu referncu – prestižnu Povelju Univerziteta. Svečana dodela bila je deo proslave četrdesetosmogodišnjeg rada ove akademske institucije.

Trud, rad, i na kraju priznanje – to je zajedničko za šesnaestoro studenata, koji su visokim prosekom ocena zaslužili Povelje niškog Univerziteta. Neki za uspešno završene osnovne, neki za master, a neki za integrisane studije i svakako su danas ponos Ekonomskog, Prirodno-matematičkog, Mašinskog, Tehnološkog, Fakulteta umetnosti…

Dodeli priznanja najboljima, čime Univerzitet obeležava 48 godina postojanja, pridružio se Ii Rotari klub iz Niša i uručio nagradu – studentu Medicinskog fakulteta, sa prosečnom ocenom 9.96, Milanu Stojiljkoviću.

Na Univerzitetu u Nišu je od osnivanja do sada diplomiralo 58.500 studenata. Kažu da nema boljeg dokaza uspeha od nagrada onima koji su mnogo toga žrtvovali da bi u svojim rukama držali Povelju. I 14. jun biće posvećen najboljima, tada je zakazana dodela srebrnih i zlatnih znakova Univerziteta.

 

Povezane vesti