018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povećanje ingerencija opštine cilj u 2014. (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Skupština gradske opštine Pantelej usvojila je plan o uređivanju i izgradnji opštine koji podrazumeva ravnomerni razvoj gradskog i seoskog područja. Osim toga, pojedincima i kolektivima koji su, kako je rečeno, pomogli razvoj opštine, dodeljene su nagrade i priznanja.

Predsednik opštine Srđan Savić ističe da je i pored finansijske krize zadovoljan rezultatima postignutim u 2013, a kao posebno značajne ističe izgradnju balon sale kod škole „Čegar“, početak gradnje puta ka Cerjanskoj pećini i uređenje porte Pantelejske crkve. Jedan od glavnih ciljeva za 2014, ističe Savić, jeste povećanje ingerencija opštinske uprave.

Kada je reč o uređenju i izgradnji opštine većina planiranih aktivnosti za ovu, prebačene su za sledeću godinu. Predsednik Skupštine Bratimir Vasiljević smatra da, uz određene novine, postoji realna mogućnost da ovi planovi budu i realizovani.

Na 14. sednici Skupštine opštine usvojena je i odluka o dodeli nagrada i priznanjima zaslužnim pojedincima i kolektivima koji su, kako je rečeno svojim aktivnostima doprineli razvoju opštine.

Povezane vesti