018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Povećane gužve na autobuskoj stanici (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Na glavnoj autobuskoj stanici ovih dana beleže se povećane gužve. Razlog za to je sezona odmora, a veliki broj građana putuje ka primorju. Niš ekspres nedavno je ponovo uveo liniju prema Ohridu, pa se mnoge Nišlije odlučuju i za ovu destinaciju.
Niška autobuska stanica spremno je dočekala letnju sezonu. Ovih dana gužve su nešto veće, a ukoliko bude bilo potrebno, za neke destinacije biće obezbeđeni dodatni polasci.

Svakodnevno građanima je na raspolaganju i prevoz do Ohrida za koji je ove godine veliko interesovanje. Iz Niša autobus za ovu destinaciju polazi u 22 časa, dok je povratak iz Ohrida u 8 sati ujutru. Cena karte u jednom smeru nje 2090 dinara, dok je povratna karta 3550 dok se smeštaj u apartmanu može naći za oko 7 evra.
Tradicionalno, najviše interesovanja u agencijama ima za Grčku i Bugarsku. Iz agencija Maestro travel koja ima prevoz do susedne Bugarske na pet dana i to iz nekoliko gradova Srbije, kažu da se ove godine mogu naći povoljni aranžmani za ovu destinaciju.
I ove godine najtraženija mesta u Bugarskoj su Nesebar, Sozopol i Sunčev breg, dok su u Grčkoj najpopularniji Halkidiki i Olimpijska regija.