018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Potraga za nestalim mladićem iz Preševa (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Slobodan Nikolić iz Preševa, učenik Prizrenske bogoslovije u Nišu, već četiri meseca traga za svojim dvadesetčetvorogodišnjim bratom Milošem, koji je tačno 6. maja nestao u Preševu. Nestanak su, kaže, odmah prijavili tamošnjoj policiji, ali, do današnjeg dana, nisu dobili nijednu informaciju o njemu.

Dvadesetčetvorogodišnji Miloš Nikolić poslednji put je viđen u Preševu 6. maja. Njegov rođeni brat Slobodan kaže da nema sna od kako je nestao.

Slobodan se nada da mu je brat živ i da će uskoro čuti neku vest o njemu jer, kaže – više ne može da podnese najcrnju pomisao koja mu je posle četiri meseca potrage – često na pameti.

Nestali Miloš Nikolić je građevinski radnik, a njegovo ponašanje nije ukazivalo na to da planira odlazak od kuće, tvrdi Slobodan, koji u prilog tome dodaje da je Milošev pasoš, u trenutku nestanka, bio kod njegove devojke. U istražne organe, kaže, roditelji i on gledaju kao u Boga i nadaju se da je Miloš, ipak, negde u inostranstvu. Takođe, oni mole sve gledaoce da im pomognu u potrazi. Slobodanov broj telefona je 061 175 22 08.

Povezane vesti