018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Porodici Đokić radnici Jugostoka isekli struju zbog duga od 4 miliona dinara (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Porodici Đokić, sa Trošarine, radnici Jugostoka isekli su struju zbog dugova od 4 miliona dinara, kaže direktor ovog preduzeća, Darko Bulatović. On dodaje, da su se Đokići sami priključili na mrežu, posle prvog isključenja, kada su i pretili radnicima Jugoistoka. Saša Đokić tvrdi, da nije bio nasilan prema radnicima, kao i da je policija ranije sprečila isključenje, jer nije bilo naloga sudije.
Porodica Đokić je ostala u mraku, nakon prave drame koja se odigrala ispred njihove kuće. Saša, koji je glava porodice, nije dozvolio radnicima da se popnu do vrha bandere sve dok nije došla policija. Kako tvrdi, svoje račune za struju od prošlog juna plaća redovno. Ipak, kako kaže, postoje i ranija nagomilana dugovanja.
U Jugoistoku, pak tvrde, da imaju nalog za isključenje kao i da Saša za struju duguje 4 miliona dinara. Direktor ovog preduzeća Darko Bulatović kaže da su Saši probali da iseku struju I nedelju dana ranije, kada da je on bio nasilan prema radnicima, kao i da se neovlašćeno ponovo povezao na mrežu.
U Jugoistoku kažu da su mogući reprogrami dugovanja, kao i da svi moraju da plate utrošenu struju.
Saša Đokć ima troje dece, a u porodičnoj kući, osim njegove majke živi i njegov brat, koji takođe nema posao.