018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Popust na gasno ulje 3 dinara (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Na benzinskim stanicama NIS-a počela je prodaja gasnog ulja sa popustom od tri dinara. Iz NIS-a kažu da će svi poljoprivrednici, kao i prethodnih godina, biti blagovremeno i kontinuirano snabdevani, kako bi svoje radove u polju obavljali bez zastoja.

U okviru podrške poljoprivrednim proizvođačima, Naftna industrija Srbije obezbedila je popust za kupovinu gasnog ulja 0.1 od 3 dinara po litru, a njegova prodaja omogućena je na 220 benzinskih pumpi „NIS Petrola“ i „Gazproma“.

Uslov za ostvarivanje popusta za kupovinu gasnog ulja je NIS-ova kartica za poljoprivrednike, koja se izdaje besplatno. Oni potrošači koji još nemaju karticu mogu da je preuzmu na benzinskim pumpama ili preko internet stranice NIS-a, a ukoliko je imaju, ali je nisu aktivirali, potrebno je da pozovu info-centar NIS-a 080000 8888.

Ovo nije jedini popust koji je Naftna industrija Srbije obezbedila poljoprivrednicima. Na svim njihovim kao i benzinskim stanicama Gazproma se već prodaje evro-dizel sa popustom od pet dinara po litru.

Povezane vesti