018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Polomljene table Radničkog (VIDEO)

Komentari: isključeni

Za sada nepoznati počinioci polomili su i išarali table na kojima su ispisani najznačajniji događaji FK Radnički, a koje je ovaj klub, uz sadnice, dobio od navijača povodom 90. godišnjice. Polomljenih 7 od ukupno 9 tabli obišao je predsednik kluba Radnički Darko Bulatović, koji je rekao da će table biti posatvljene ponovo, ali da to ne rešava dublji problem izgredništva.

Polomljene table, postavljene novembra prošle godine ispred zapadne tribine stadiona Čair, zatečene su prethodnog jutra, delovi razbacani po čairskom parku, sa njih su povađeni šrafovi, a na jednoj je plavim sprejem ispisano NCZ. Predsednik Radničkog razočaran je, i kaže da je ovaj izgred samo deo mnogo većeg problema društva.

Sadnice lalinog drveta i table sa istorijom kluba u toku jedne decenije postavili su navijači, kao poklon klubu za 9 decenija postojanja. Zašto bi ih neko uništio, pitaju se i Nišlije.

Ove table stajale su ovde 3 meseca, a onda su nekome zasmetale. Da se i sa novim tablama ne dogodilo isto, predsednik FK Radnički rekao je da će u ovom delu biti postavljene sigurnosne kamere. 

Povezane vesti