018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Poljoprivreda u centru pažnje

Komentari: isključeni

Poljoprivreda će biti ključ razvoja Panteleja, istakao je predsednik Srđan Savić pred početak 8. redovne sednice Skupštine ove opštine.

Odbornici su usvojili Deklaraciju o GO Pantelej bez genetski modifikovane hrane i izabrali nove članove Upravnog i Nadzornog odbora Fonda za razvoj poljoprivrede.

Skupština Gradske opštine Pantelej, odlučivala je u punom sastavu na 8. redovnoj sednici na kojoj su prisustvovala sva 23 odbornika.
Posle kraće rasprave o prestanku mandata odbornica Jelene Nikolić i Sanje Bogdanović, koje su zbog sukoba interesa podnele ostavku, i potvrđivanju mandata odbornika Aleksandra Jocića i Maje Pavlović, Skupština GO Pantelej, razmatrala je i odlučivala po usvojenom dnevnom redu. Poljoprivreda je bila u centru pažnje.

U skladu sa nacionalnim strateškim opredeljenjem o razvoju poljoprivredne proizvodnje, odbornici Panteleja usvojili su Deklaraciju o GO Pantelej bez genetski modifikovane hrane, a u okviru predloženog dnevnog reda Sednice, doneli su i Odluku o usvajanju Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou.

Povezane vesti