018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Policija uhapsila osumnjičene za pljačku „Zlatarne Celje“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Zbog sumnje da su u subotu ujutro opljačkali zlataru “Zlatarne Celje” u Nišu, Niška policija uhapsila je dvadesetčetvorogodišnjeg (24) J.V. i dvadesetjednogodišnjeg (21) N.V. Po nalogu osnovnog javnog tužioca osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.
Dvojicu Nišlija za koje se sumnja da su u subotu ujutru opljačkali prodavnicu slovenačke “Zlatarne Celje”, niška policija uhapsila je danas. Pretpostavlja se da su dvadesetčetvorogodišnji J.V. i dvadesetjednogodišnji N.V. odneli veće količine skupocenog zlatnog nakita i satova.
Prema rečima očevidaca, pretpostavlja se da su pljačkaši u zlataru ušli noću, preko krova, i da su sačekali da radnica dođe na posao i isključi alarm. Pod pretnjom pištoljem bila je prinuđena da otvori sef i preda zlato, nakon čega su je pljačkaši zaključali u toalet i pobegli.
Slovenačka „Zlatarna Celje“ nalazi se na početku Kopitareve ulice u strogom centru Niša. Bez obzira što je okružena kafićima i buticima niko od zaposlenih nije ništa primetio ni čuo, a alarm se nije uključio.
Nakon hapšenja, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Povezane vesti