018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Policija dobila višenamensko vozilo (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Niška policija dobila je višenamensko vozilo, koje će koristiti, pre svega, za kontrolu saobraćaja i uviđaje. Donacija vredna preko dva miliona dinara finansirana je novcem od naplaćenih saobraćajnih kazni kroz Savet za bezbednost u saobraćaju, a za ovu godinu najavljena je i nabavka bezbednosnih kamera koje registruju prekršaje. Dobro opremljena policija je garant bezbednosti svih građana, rekao je načelnik niške policije Srđan Grekulović.

http://youtu.be/mqnJOS4

Višenamensko vozilo „fiat dukato multi džet“, policija će prvenstveno koristiti u kontroli saobraćaja i prilikom uviđaja, ali i u drugim prilikama. Zahvaljujući njemu rad policije biće efikasniji, kaže načelnik Srđan Grekulović.

Vozilo košta 2.300.000 dinara koji su obezbeđeni novcem od naplaćenih saobraćajnih kazni, kaže gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić, i dodaje da je ovo samo jedan od projekata Saveta za bezbednost u saobraćaju planiranih za ovu godinu.

Gradonačelnik je najavio i postepeno obnavljane voznog parka gradske uprave, pre svega vozila komunalne policije i inspekcijskih organa.

Povezane vesti