018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Polemike oko komunalaca i Fonda za razvoj (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Zbog nerealnih prihoda i prenetih obaveza iz prethodne godine, predlog programa održavanja komunalne infrastrukture javnog zemljišta sa finansijskim planom za 2016. korisnički savet javnih službi nije usvojio. Na sednici se polemisalo i o radu Fonda za razvoj i samofinansiranje zajedničkih potreba, ali je izveštaj ovog tela usvojen budući da se pomenuti fond gasi. Jedino nije bilo dileme oko izglasavanja izveštaja o radu “Pčelice“ za tekuću godinu kao i plana rada ove predškosle ustanove za 2015/16. godinu.
Na samom početku sednice Korisničkog saveta javnih službi došlo je do neslaganja. Nezadovoljni prenetim obavezama iz prethodnog prihoda I visinom prihoda koju ocenjuju nerealnom, članovi saveta su gotovo jednoglasno odlučili da ne usvoje predlog programa održavanja komunalne infrastrukture sa finansijskim planom za narednu godinu.
Suprotno ovome, izveštaj o radu predškolske ustanove “Pčelica“ i plan rada za narednu godinu, usvojen je sa sedam od ukupno osam glasova.
Polemiku je izazavala i poslednja tačka dnevnog reda – usvajanje izveštaja o radu Fonda za razvoj i samofinansiranje zajedničkih potreba. Iako je bilo mnogo zamerki na rad ovog tela, izveštaj je usvojen s obzirom da se pomenuti fond gasi.

Povezane vesti