018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Poklon „Snage mladih“ Ustanovi „Mara“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Donacija ustanovi „Mara“ predstavlja krunu humanitarne akcije koju od novembra prošle godine Nevladina organizacija “Snaga mladih” sprovodi prema svim socijalnim ustanovama u gradu.

Novogodišnji i božićni praznici prilika su da se svim korisnicima usluga Centra za dnevni boravak dece, omladine i odraslih ometenih u razvoju „Mara“, uz čestitke, uruče i prigodni pokloni. Aktivisti organizacije Snaga mladih obezbedili su posteljinu, igračke, ali i torte. „Mara“ nije jedina ustanova koja je obuhvaćena humanitarnom akcijom, kaže Miloš Stojković, predsednik NVO „Snaga mladih“.

Grad je spreman da podrži Projekat “Predah od roditeljstva”, koji je usmeren ka Ustanovi „Mara“, ali i drugim sličnim ustanovama, kaže Branislav Ranđelović, gradski većnik zadužen za socijalna pitanja.

U Ustanovi „Mara“ kažu da je svaka pomoć dragocena, i da je sve više donatora i socijalno odgovornih preduzeća i kompanija koje su spremne da pomognu. U nevladinoj organizacija „Snaga mladih“ planiraju ove godine još donatorskih i humanitarnih akcija.

Povezane vesti