018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Poklon Kliničkog centra novim trojkama (VIDEO)

Komentari: isključeni

Vest koja je obradovala sve naše sugrađane je da su, u samo tri dana, u Nišu dva para dobila trojke. Rukovodstavo niškog Kliničkog centra danas je obišlo obe porodice i uručilo prigodne poklone u vrednosti od 70.000 dinara.

U samo tri dana, dva niška para dobila su trojke. Zamenik direkora Kliničkog centra, dr sc.med. Vladan Ćosić, kaže da je ovako radostan događaj poslednji put zabeležen pre 20 godina. On je danas, u ime rukovodstva KC-a, obišao obe porodice i uručio im prigodne poklone u vrednosti od 70.000 dinara.

Sanja i Aleksandar Stanković roditelji su dve devojčice i jednog dečaka, Lane, Lare i Lazara, koji su rođeni 25. novembra, zato su još uvek u bolnici. Njihovi roditelji ne kriju sreću, ali uz radost ide i briga jer oboje ne rade.

Nakon posete porodice Stanković, dr Ćosić je obišao i drugu porodicu koja je već u svom domu u Čamurliji. Mihajlo, Andrej i Nina rođeni su 22. novembra. Srećni roditelji, Ana i Milovan Mitrović imaju i sedmogodišnju Nataliju, koja već pomaže majci oko beba.

Obe porodice kažu da im mnogo znači pomoć niškog Kliničkog centra, ali još više pažnja koju je pokazalo rukovodstvo Kliničkog centra.

 

Povezane vesti