018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Poklon kao mera štednje (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Privredno društvo „Jugoistok“ odazvalo se pozivu Vlade za primenu mera štednje i poklonilo joj 34 vozila koja će biti prodata. Iz “Jugoistoka” kažu da je preduzeće na taj način smanjilo troškove i da nije reč o višku vozila.

Privredno društvo “Jugoistok” poklonilo je Vladi Srbije 34 vozila visoke, više i niže klase. Na taj način su, kažu, pomogli državi ali i smanjili svoje troškove.

Prema rečima Dragoslava Pavlovića, zbog konstantne potrebe za vozilima, uskoro će biti raspisana javna nabavka terenskih vozila. Među aktuelnim dešavanjima u ovom privrednom društvu je i krađa električne energije i pojava osoba koje se lažno predstavljaju i iznuđuju novac od građana. Za sada su zabeležena četiri ovakva slučaja. Osobe se lažno predstavljaju kao radnici „Jugoistoka“ i koriste lažne obrasce, a neke od njih imaju i obeležja ovog preduzeća. Ipak važno je znati i to da „Jugoistok“ svoje usluge ne naplaćuje na terenu, kaže Pavlović i zbog toga im ne treba davati novac. On poziva sve koji sumnjaju da su prevareni da se obrate policiji ili „Jugoistoku“.

Povezane vesti