018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Podzemne vode izazivači opasnih bolesti (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Zračenja od podzemnih voda mogu izazvati mnoge bolesti, tvrdi dr Aleksandar Vorgučić. Svoje tvrdnje Vorgučić je dokazao višegodišnjim istraživanjima koja je sproveo, a koja su pokazala vezu između zdrvstvenih problema i položaja podzemnih voda u stambenim objektima.

Za fenomene geopatogenih uticaja zna se više od 45 vekova. Jesu li i koliko oni štetni istraživao je redovni profesor Elektronskog fakulteta u penziji dr Aleksandar Vorgučić. Ispitivanja koja je sprovodio u endemskim područjima ukazuju da su svi koji su oboleli i umrli bili direktno izloženi geopatogenom uticaju. Vorgučić tvrdi da uticaj podzemnih voda prodire kroz sve materijale te izaziva različite bolesti.
Ovi uticaji su, kaže Vorgučić, nevidljivi i nemerljivi na fizičko informaciono polje, ali se do rešenja došlo preko morfogenetskog polja i pojave do sada nepoznatog inhibitora enzima. Međutim sve ovo, kako kaže, ne treba da plaši ljude.
Doktor Aleksandar Vorgučić o svojim tvrdnjama i istraživanju govorio je na predavanju održanom na niškom Univerzitetu. Inace, Vorgučić je autor niza stručnih radova koji su mu doneli svetska priznanja.

Povezane vesti