018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Početak letnje sezone u Ribarskoj banji

Od:
Komentari: isključeni

Ovih dana zvanično je otvorena nova letnja sezona u Ribarskoj banji. Direktor Specijalne bolnice dr Dušan Šokorac ističe da se, i ovog leta u banji traži krevet više, i da, pored vrhunskih uslova za lečenje i rehabilitaciju, gostima i pacijentima neće nedostajati ni dobre zabave i ni kulturnih sadržaja.
Po tradiciji, kulturno leto u Ribarskoj banji otvoreno je koncertom Folklornog ansambla Kolo, koje je razveselilo i ulepšalo veče pacijentima i brojnim gostima banje. Uprava Specijalne bolnice najavljuje i mnoštvo drugih kulturnih sadržaja i dešavanja koja bi trebalo da boravak gostiju u banji tokom letnjih meseci učini lepšim i zanimljivijim. Inače, i ovog leta, kapaciteti Ribarske banje su gotovo u potpunosti popunjeni gostima iz naše zemlje, ali i inostranstva.
Pored sadržaja namenjenih pre svega gostima koji u banji traže odmor, relaksaciju i opuštanje, poput otvorenih bazena i wellnes centra, direktor Šokorac kaže da se radi i na poboljšanju uslova za rehabilitaciju i lečenje, jer Ribarska banja je pre svega, ime stekla kvalitetnim medicinskim programom, koji treba konstantno unapređivati.
Ono što je važno, u Ribarskoj banji kažu da se vodilo računa i o potrošačkoj mogućnosti gostiju, i da su stoga cene usluga i korišćenja sadržaja kojima rh centar raspolaže, mahom ostale na nivou iz prethodnih godina, a da je podignut samo njihov kvalitet.