018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Počelo uređenje prilaza školi u Mramoru (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Učenici koji pohađaju istureno odeljenje Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Mramoru od sada će lakše i brže dolaziti do svojih učionica, pošto je počelo uređenje prilaznog puta pored ove obrazovne ustanove.

Ovo je samo jedan od rešenih svakodnevnih problema zahvaljujući dobroj saradnji između Saveta građana i GO Palilula, kaže predsednik ove opštine Boban Džunić.

Opština Palilula je u svojoj strategiji i Akcionom planu do 2016. godine predvidela pomoć za rešavanje infrastrukturnih problema na području opštine. Trenutno se uređuje put iza škole „Desanka Maksimović“ u Mramoru, na inicijativu Saveta građana.

Vodovodna i kanalizaciona mreza, putna infrastruktura, prevoz stanovnika, briga o starijim osobama i razvoj poljoprivrede, samo su neke od aktivnosti koje GO Palilula inicira i učestvuje u njihovom rešavanju sa Savetima građana, kaže predsednik ove opštine Boban Džunić.

Džunić dodaje da je nedavno u ovom selu počela izgradnja betonskog kanala od 500 metara, kako bi se sprečilo izlivanje otpadnih voda u domaćinstva. Kanal je privremeno rešenje, dok u selu ne bude izgrađena kanalizaciona mreža, za šta već, ističe Džunić, postoji projekat.

Povezane vesti