018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Počela rekonstrukcija Humske ulice

Komentari: isključeni

U Humskoj ulici u naselju Branko Bjegović urađena je popravka asfaltne podloge, a kompletna rekonstrukcija najavljena je za početak naredne građevinske sezone. U opštini Crveni krst kažu da će, u skladu sa vremenskim uslovima, biti  sanirane udarne rupe i u ostalim ulicama na toj teritoriji kako bi se saobraćajnice dovele u zadovoljavajuće stanje pred zimsku sezonu. Pored Humske, U opštini Crveni krst naredne godine radiće se i na rekonstrkciji durgih ulica, po prioritetu.

Deo Humske ulice oko nadvožnjaka zahtevao je sanaciju, pa je preduzeće „Niskogradnja“ obavilo neophodne radove na popravci asfaltne podloge pred početak zimske sezone. Prema rečima predsednika opštine Darka Bulatovića, ta ulica će biti kompletno rekonstruisana sledeće godine. Bulatović najvljuje kompletnu rekostrukciju još nekoliko ulica u na teritoriji opštine Crveni krst tokom sledeće godine.

Do kraja sezone na teritoriji Crvenog krsta, ali i u drugim gradskim opštinama biće odrađene popravke asflatne podloge na kolovozima na kojima je to neophodno kako bi se omogućilo bezbednije odvijanje soabraćaja. Sradstva za ove radove obezbeđena su iz budžeta grada.

Povezane vesti