018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Počela podela potvrda za preuzimanje paketa namirnica (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Centar za socijalni rad krenuo je sa podelom potvrda za preuzimanje paketa koji će, do nastavka podele kuvanih obroka biti dodeljivanji korisnicima Narodne kuhinje, rekao je za Nišku televiziju direktor Centra za socijalni rad Zoran Jović. Načelnica Uprave za socijalnu zaštitu Mirjana Popović najavljuje da će raspodela kuvanih obroka biti nastavljena 14. aprila, dok gradski većnik u ostavci resorno zadužen za socijalna pitanja Branislav Ranđelović kaže da je sa Crvenim krstom još ranije dogovoreno da se u situacijama poput ove obezbede paketi sa namirnicama.

Osamsto pedeset korisnika Narodne kuhinje za praznike neće gladovati, iako im u narednih desetak dana neće biti dostavljani kuvani obroci. Zastoj u raspodeli nastao je, podsećamo, zbog toga što nije na vreme raspisan tender za ponuđače koji bi pripremalli kuvane obroke.

Na prozivke zamenika gradonačelnika Niša Ljubivoja Slavkovića da su za kašnjenje tendera direktno odgovorni načelnica Uprave za socijalnu zaštitu Mirjana Popović i gradski većnik Branislav Ranđelović, oni odgovaraju da je situacija pod kontrolom.

Ranđelović nije želeo da komentariše navode Slavkovića o svojoj odgovornosti, jer je, kako kaže, zamenik gradonačelnika taj koji treba da kontroliše rad uprava.

Povezane vesti