018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Plivanje kao lek protiv pasivnosti (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Pasivan odnos prema društvu i okolini, koji je sve češće prisutan kod maldih, najbolje je sprečiti pojačanom fizičkom aktivnošću. Plivanje je jedan od najzdravijih sportova i pomaže deci se pravilno razvijaju i ojačaju svoj imunitet. Upravo zato Sportski centar „Čair“ redovno organizuje Školu plivanja.

Loša ishrana i manjak fizičke aktivnosti mogu kod dece, pre ili kasnije, dovesti do zdravstvenih problema. Sport je jedan od načina da se deca pravilno razvijaju i budu zdrava. Ona koja se bave plivanjem, znaju da je ovaj sport među najkorisnijima, jer aktivira sve mišiće i jača organizam.

Školom plivanja u Sportskom centru „Čair“ se trude da decu nauče različitim tehnikama, ali i da im skrenu pažnju na važnost fizičke aktivnosti.

Za one koji još uvek nisu naučili da plivaju, organizovana je i obuka.

Sportski centar „Čair“ vodi računa o uslovima u kojima deca treniraju. Kvalitet vode se redovno proverava, a o bezbednosti dece brine dovoljan broj spasilaca, kažu u Centru.

Dvanaest treninga mesečno u Školi plivanja košta 1.500 dinara, a tolika je i cena obuke za neplivače koja obuhvata 20 časova. Oni koji žele da se bave plivanjem mogu izabrati termin u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, tokom cele godine.

Povezane vesti