018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pit bul ujeo desetogodišnjaka (VIDEO)

Desetogodišnji Uroš Krstić završio je na kućnom lečenju jer ga je juče popodne u dvorištu ispred zgrade u Rentgenovoj ulici za nogu ujeo pit bul. Srećom, povreda nije toliko strašna koliko je mogla da bude, a da stvar bude gora, opasnog psa je bez zaštitne korpe u šetnju izveo devetogodišnjak! I nakon prijave policiji i komunalnoj inspekciji roditelji povređenog dečaka su besni, jer kažu da su vlasnika pit bula i ranije upozoravali na opasnost po decu, a ovoga puta najavljuju i privatnu tužbu!

Kada se desetogodišnji Uroš juče popodne vraćao kući, nije mogao ni da zamisli da će završiti u krevetu sa zavijenom nogom. I dalje se sa strahom priseća da se sve desilo iznenada, sreo je školskog druga koji je doveo pit bula u dvorište ispred zgrade broj 22 u Rentgenovoj ulici, i pas ga je napao. Uroš kaže da je njegov drug pokušao da zadrži psa, ali je to očito bila nemoguća misija.

Nije prvi put da se ovako nešto desilo. Pre godinu dana Uroša je takođe  napao pas, ali je tada bilo sa mnogo manjim posledicama. Sada je Uroš prošao gore, što dokazuje i lekarski izveštaj.

U Komunalnoj inspekciji opštine Medijana potvrdili prijavu ujeda vlasničkog psa, i kažu da će biti preduzeto ono što je potrebno.

Na žalost, visina kazne, po opštinskoj prijavi, nije velika, jer se kreće od 250 do 10.000 dinara. Ali, ukoliko se dođe do suda, ishod je po žrtvu povoljniji.

Uroševi roditelji kažu da će verovatno zadovoljenje pravde tražiti u sudnici, a Uroš se za sada odmara kod kuće.

S druge strane, vlasnica psa tvrdi da je pit bul miran i da do sada nije bio agresivan.

 • zed

  džukele na ulicu a decu na terase da čuvate haha

 • Komsika

  Ne znam samo zasto gospodin nije naveo da i sam cuva psa,i to na terasi,koj,rekla bih,jedino i zna za tu terasu,pa zavija i arlauce dan noc…Ocigledno je da gospoda ne znaju kako se postupa sa zivotinjama,pa decak udara psa jer se UPLASIO,a onda ga siroti pas ogrebe…Drugo i nije bilo ocekivano,jer i ta zivotinja ima osecaj za strah! I budimo realni,svi znamo kakvu ranu zadaje ujed,a ovamo snimaju neke ogrebotine… Jasno da se dete uplasilo,i zaista mi je zao,ali mrzim nepravdu! Nego…Poskupela struja,a pare za racune moraju da se stvore! Doslo vreme daj sta das!!!

  • Andrija

   Jeste zavoj na mome drugu Urošu mala,ali ipod zavoja može da bude ogromna rana.Vlasnica pit bula je rakla:Da je zavoj na nozi mali…Šta trebao je da bude veca.

 • pravda

  boze boze, sto te nije rascepao bar skroz pa da imas za sta da se zalis, a ne da smisljas nacine kako da najlakse zaradis novac. i ja mogu sad da kazem da me ujeo neciji pas i da podnesem tuzbu pa da dobijem novac bez i jedne ogrebotine. sramota na sta su sve ljudi spremni samo da dodju do slave i novca… nemam komentara, znam tog psa i pre bi to dete ujelo psa nego ono njega

 • Dobri komsija

  Zaboravio si komsija da ispricas novinarima kako si isao da bijes baba Vinku koja je tada imala 90 god.

 • OLO

  Nije ujed nego ogrebotina. Decak kaze da je ogrebotina.