018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Petoro iz DS-a prešlo u LDP (VIDEO)

Pet odbornika Demokratske stranke u Skupštini Opštine Aleksinac prešlo je u Liberalno-demokratsku partiju i formiralo samostalnu odborničku grupu, rekao je danas u Nišu član Predsedništva LDP-a Raica Milićević. Kako je istakao, nedavno su i u Leskovcu i Vlasotincu članovi DS-a prešli u LDP, a uskoro se isto očekuje i Bujanovcu, Zaječaru i Brusu.

Dosledniju i principijelnu politiku, koju Liberalno demokratska partija sprovodi već 8 godina, prepoznaje sve veći broj građana, a samim tim i članova drugih stranaka. Prelazak članova DS-a u LDP se mesecima unazad događa, a ovih dana i u Aleksincu, kaže član Predsedništva LDP-a Raica Milićević.

Veći broj bivših članova Demokratske stranke u Aleksincu, među kojima su i pet odbornika Skupštine Opštine Aleksinac, prešlo je u Liberalno demokratsku partiju , jer je DS napustio politiku Zorana Đinđića, koju sada jedino sprovodi LDP i Čedomir Jovanović, kaže šef odborničke grupe LDP u Aleksincu Milan Veljković, inače donedavno predsednik Opštinskog odbora DS u Aleksincu.

Od 10 odbornika DS-a u Aleksincu ostala su četiri, kaže Veljković i dodaje da tamo LDP na lokalnim i parlamentarnim izborima nije prešao cenzus. Podsetimo, na vlasti u Aleksincu trenutno su Srpska napredna stranka, socijalisti sa koalicinim partnerima i Ujedinjeni regioni Srbije.

Povezane vesti

  • Miroslav

    Tu će da se usreće