018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Petorica niških žandarma biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Istraga o incidentu na Paradi ponosa je završena. Ustanovljeno je da su niški žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja kada su pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika “Kobri”, prenosi Tanjug. Istraga o incidentu na Paradi ponosa pokazala je da su pripadnici niškog odreda Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika „Kobri“.

Petorica niških žandarma koji su odmah nakon objavljivanja snimka incidenta identifikovani biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni, a o sudbini komandanta Žandarmerije generala Milenka Božovića odlučiće se narednih dana, pišu Naše novine.

Petorica suspendovanih pripadnika niškog odreda Žandarmerije saslušni su u istrazi koju su zajendički vodili MUP, Vojnobezbednosna agencija i BIA.

Pozivajući se na izvor blizak istrazi list piše da je pošto su pregledani snimci, saslušani učesnici događaja i preslušani telefonski razgovori utvrđeno je da su niški žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja.

foto Video N1

Izvor lista navodi da će svi dokazi zajedno sa izveštajem koji su napravile sve tri službe u narednim danima biti predati tužilaštvu i da ima elementa da tužilac pokrene postupak po službenoj dužnosti.