018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Petnaeste „Dečije igrarije“ (VIDEO)

Dani Pčelice nastavljeni su Dečjim igrarijama na stadionu Čair. Veštinu, preciznost i sportski duh pokazali su mališani iz svih niških vrtića. Najuspešniji su bili mali sportisti iz vrtića Kolibri i Svitac.
Mališani iz vrtića Pčelice i ovoga puta bli su odlučni u nameri da ostvare najbolje sportske rezultate. Koliko su spretni, snalažljivi i precizni pokazali su kroz 5 disciplina. Takmičenje je i ove godine bilo izazov, ali i prilika da se mališani zabave i pokažu koliko uživaju u sportu.

Na 15. Dečjim igrarijama učestvovalo je 230 mališana iz 23 vrtića predškolske ustanove Pčelica, čime je nastavljeno obeležavanje dana ove ustanove.
Najuspešniji u takmičenju na poligonu bili su mališani iz vrtića Kolibri, a u razvlačenju konopca mali sportisti iz vrtića Svitac.
Dani Pčelice završavaju se prolećnim karnevalom predškolaca koji će biti održan u petak u Parku Svetog Save.

 • Mama

  Poštovani,
  Vrtić Svitac danas nije osvojio ni jedno od prva tri mesta na Igrarijama i sigurno nije zaslužio pohvalu ispred dece iz vrtića Petar Pan koja su osvojila 2. mesto. Razvlačenje konopca bila je samo jedna od 5 sportskih igara, ravnopravna svim ostalim igrama, u kojima su se danas i naši mališani iz Petra Pana uspešno takmičili. Tako da ukoliko Vi ne želite, ja bih ovom prilikom želela i njih da pohvalim, kao naravno i sve ostale vrtiće, decu i vaspitače!
  Ako je manifestacija već bila takmičarskog karaktera, onda bi i rezultati trebalo pravilno i pošteno da se prezentuju!
  Hvala

 • Aleksandar

  POštovani, zamolio bih Vas za ispravku vesti, pošto se nigde ne spominje vrtić Petar Pan, koji je zvanično osvojio 2. mesto i srebrnu medalju. Konačan poredak : 1. Kolibri 2. Petar Pan 3. Svitac ! Hvala