018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Pet „Ekrana“ za „Nišku televiziju“ (VIDEO)

Treći put zaredom Agencija za istraživanje javnog mnjenja “Lubris ekstra plus“ dodelila je nagradu “Ekran“ za najbolja televizijska ostvarenja. „Niška televizija“ osvojila je nagrade u pet kategorija, a Televizija „Belami“ u četiri.

Agencija „Lubris ekstra plus“ sprovela je jednomesečno istraživanje o gledanosti ovdašnjih televizija na uzorku od 1200 gledalaca. Na osnovu njihovog glasanja „Niška televizija“ dobila je nagradu “Ekran“ za najbolju informativnu emisiju „Telepres“, koji se odnedavno, umesto u 19, emituje u 18 sati, za najbolji talk show “Reč po reč“, čiji je autor Lora Nikolić, za najbolji jutranji program autora Dragana Stojanovića Žike, za najbolji sportski program, čiji je urednik Edo Crnalić i za njabolju dečju emisiju “Žvakalica“ autorke Ivane Jelić.

Televizija „Belami“ nagrađena je za emisije; „Nedeljno popodne“ i „Belami popodne“, za političku emisiju “Između redova“ i za emisiju „Izjava nedelje“.

Za doprinos pisanom novinarstvu nagrada je uručena dopisniku lista „Politika“ Tomi Todoroviću, a za podršku medijima Opštini Medijana.

Inače, prema mišljenju direktora „Lubris-a“,za sada na niškim medijima dominira informativni program, pa bi ubuduće trebalo razmišljati i o uvđenju zabavnijih sadržaja.

 

Povezane vesti

  • Marko

    Velika je bila konkurencija.