018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Pet Book“ uskoro na hrvatskoj televiziji

Komentari: isključeni

A da pored saradnje sa medijima u Srbiji, Niška televizija sve više razvija saradnju i sa televizijama na području bivše Jugoslavije, dokaz je i poziv jedne hrvatske televizije da emituje emisiju o životinjama “Pet Book“, čiji je autor naš novinar Milan Stojanović. Konkretnije, reč je o Prvoj hrvatskoj poljoprivrednoj televiziji, koja svojim programom pokriva 94 odsto teritorije te države.

Predlog o poslovnoj saradnji, koja podrazumeva emitovanje „Pet Booka“ na Prvoj hrvatskoj poljoprivrednoj televiziji, našoj kući uputio je urednik TV Požege Ivan Ril. Emisija, nastala u produkciji Niške televizije emituje se na našem programu tek sedam meseci, pa je iznenađenje autora o aktuelnoj ponudi utoliko veće.

Pored predstavljanja reprezentativnih rasa pasa i mačaka, autor stavlja poseban akcenat na neobične ljubimce i njihove vlasnike. Redovne rubrike su i saveti veterinara i udomljavanje napuštenih pasa lutalica.

Poljoprivredna televizija Požega, koja predlaže da „Pet Book“ Niške televizije bude deo i njene programske šeme, jeste specijalizovani informativni kanal koji se bavi prirodom, životinjama, običajima, kulturom, tradicijom, zdravim životom i ishranom. Pored saradnje sa medijima koji postoje na području bivše Jugoslavije, u planu im je, kako ističu u mejlu, i saradnja sa najvećom američkom televizijom koja tretira probleme sela.

Povezane vesti